Контакти

АДВОКАТ  ЕВГЕНИ АТАНАСОВ


адрес : гр. Пловдив, бул. „Марица“ N 69, ет. 1, офис 3

е – mail : atanasov.lawyer@gmail.com

тел. : + 359 876  100 073


Ако имате някакви въпроси относно нашите услуги и оферти, можете да използвате контактния формуляр по-долу.

Ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро. 

16 thoughts on “Контакти”

 1. Здравейте, как и от къде мога да получа копие от договора за наем ,на съоръжение на мобилен оператор, тъй като домоуправителя не желае да го предостави?
  Благодаря!

  1. Здравейте, може да уведомите съответните общински власти за това, че управителят не предоставя копие от сключен договор за наем на съоръжение на мобилен оператор и кметът да го принуди да Ви предаде копие или съответните органи на прокуратура и икономическа полиция за превратно използване на правомощията си и евентуално сключване на договор без упълномощителна власт и без решение за утвърждаване на усшовията по договора.

 2. Здр,какво може да се направи когато не е имало общо събрание от 4 год,а една госпожа събира такси за управление и съди собственици и си определя сама колко ще бъде таксата като в моя случай за 70 кв.м е 700 евро.Изпратихме покана за свикване на общо сэбрание но отказа.Благодаря

  1. Здравейте,

   Такова дело е безсмислено, особено ако не съществува решение с което е определен размера на таксата. Ако получите заповед за изпълнение, просто възразете в законноустановения срок и ми пишете, за да да организираме Вашата защита.

 3. Здравейте,подали сме жалба в прокуратурата,че наш наемател не иска да напусне жилището ни(да уточня че е без договор и предизвестието за изнасянето му беше устно)в отговор на районното управленое е че те не могат да го заставят да напусне и трябва да се ходи на съд,което ще отнеме месеци.Въпросът ми е какъв е най -бързият начин да го накараме да се изнесе?
  Благодаря

  1. чл. 235 ЗЗД – с решение на ОС на ЕС може да вземете решение наемателите да напуснат жилището, ако не изпълняват наредбите и решенията на ОС на ЕС, като им дадете подходящ срок. Ако не го изпълнят потърсете съдействие от полицията и общината, които са длъжни да ви окажат необходимото съдействие при извеждането им.

 4. Здравейте,тази госпожа спечели делото в Несебър и сега аз обжалвам в Бургас ще ви помоля за защита писах ви емейл за час за да ви донеса документите.Благодаря тел.0879866874

  1. Здравейте, препратете ми отново e- mail – а с документите, както и звъннете на телефона ми : 0876/100073 за да Ви дам становище за делото.

 5. Здравейте! По колко лева събирате за чистачка и обща каса? Деца над 7 г. трябва ли да плащат, или това се решава на общо събрание? Благодаря предварително!

  1. Чл. 51. (1) (Изм. и доп. – ДВ, бр. 57 от 2011 г., доп. – ДВ, бр. 26 от 2016 г.) Разходите за управление и поддържане на общите части на етажната собственост се разпределят поравно според броя на собствениците, ползвателите и обитателите и членовете на техните домакинства независимо от етажа, на който живеят.
   (2) (Изм. – ДВ, бр. 57 от 2011 г.) Не се заплащат разходите по ал. 1 за деца, ненавършили 6-годишна възраст, както и от собственик, ползвател и обитател, който пребивава в етажната собственост не повече от 30 дни в рамките на една календарна година.

   Ние сме АДВОКАТСКА КАНТОРА, а не фирма, предлагаща услугата „професионален домоуправител“.

 6. Здравейте,

  Надявам се да можете да съдействате със следния казус.

  Нашата ЕС се опитва да се освободи от фирма „професионален“ домоуправител, която менажира ЕС. Договорът ни с тях е сключен на 1 април 2015 година за срок от една година. Не съдържа клауза за автоматично продължаване, която така или иначе би била недействителна поради чл. 19(8) ЗУЕС. От фирмата твърдят, че има друг, общ закон, който позволява автоматичното продължаване на договора месец за месец. Познат ли Ви е такъв закон? И той не би ли трябвало да бъде неприложим с оглед на това, че има специфичен закон, по който е сключен въпросният договор (ЗУЕС) и който регулира тази материя?

  Благодаря предварително!

  1. Абсурд – няма такъв закон, ако договорът е сключен за срок и ако няма клауза за автоматично продължаване и ако специален закон изключва договорка за автоматично продължаване договорът се счита за прекратен.

 7. Здравейте ,
  имаме проблем с един съсед ,който има водомер ,но няма партида за вода и така неговата вода се начислява като обща и се разпределя на всички . Какво може да се направи в този случай. Предварително Ви благодаря!

 8. Здравейте реших и тук да ви пиша имам проблем с едни комший който се нанесоха скоро и имат две кучета който от известно време се изхождат пред входната ми врата те си крият от мен и мъжът ми и не правят нищо за да престане това. С малко дете съм и не ми е изобщо приятно да се притеснявам кога малкия ще настъпи някое лайно (извинявам се за изказването). Какво мога да направя ,кого да сезирам за да спре това безочливо отношение.

  1. Задължително трябва да заведете дело в съда с което да искате да бъдат преустановени тези техни действия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *